yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2271
EURO
37,2249
ALTIN
2.994,53
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Hafif Yağmurlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
21°C

‘YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK’

‘YAKALADIĞIMIZ POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK’
16.10.2024 18:02
0
A+
A-

 

..”TAKIMIMIZ DAHA İYİ OLACAK.”

Ligin ikinci haftasında deplasmanda Tekirdağspor ile golsüz berabere kalarak ilk puanını alan Yalovaspor’da teknik direktör Aytaç Yaka önemli açıklamalarda bulundu.

  • Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Yaka, ilerleyen haftalarda takımının daha iyi olacağını dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’taki temsilcilerimizden Yalovaspor, ikinci hafta müsabakaları kapsamında Tekirdağspor ile yenişmedi ve zorlu 90 dakika başladığı gibi 0-0’lık golsüz eşitlikle sonuçlandı. 3 puan parolasıyla çıktığı Tekirdağ deplasmanından 1 puanla dönen yeşil-kırmızılı takımımızda teknik direktör Aytaç Yaka, karşılaşmayla ilgili değerlendirmede bulundu.

‘Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik’..

Yalovaspor Teknik Direktörü Aytaç Yaka, “Grubumuzdaki takımları tam anlamıyla tanımıyoruz. Tekirdağ deplasmanı da bizim için 3 puan parolasıyla gittiğimiz bir karşılaşmaydı. Her ne kadar 3 puan düşüncesiyle gitsek de işin açıkçası istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Ligin ilk haftasındaki oyunu oynayamadık. Yine de yakaladığımız net pozisyonlar vardı, değerlendiremedik. Sonrasında kalemizde 1-2 tehlikeli atak gördük. Genel olarak sahanın da elverişsizliğiyle beraber, iki tarafın da net bir şekilde üstün bir oyun ortaya koyduğu bir maç değildi” şeklinde konuştu.

‘Takımımız daha iyi olacak’..

Başarılı teknik adam, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Girilen pozisyonları sonuçlandırabilsek bugün skor ve alacağımız puanlar daha farklıydı. 1 puanla döndüğümüz için üzgünüz ama sonuçta deplasmanda kaybetmedik. İnşallah ilerleyen haftalarda takımımız daha iyi olacak. Oyuncularımızın sakatlıkları vardı. Maçın içerisinde olan sakatlıklar vardı. Onların da 3 puanı alamamakta etkisi oldu. Haftayı 1 puanla kapatmak istemesek de deplasmandan eli boş olarak ayrılmadık.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.