yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
31°C
Yalova
31°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
04.10.2024 16:56
0
A+
A-

YALOVA BELEDİYESİ’NDEN 4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

‘ONLARIN YAŞAM HAKLARINA SAYGI DUYMAK HEPİMİZİN GÖREVİ’

  • Yalova Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Yalova Belediyesi barınağında minik dostlar ziyaret edildi, Başkan Mehmet Gürel’in katılımıyla sokaktaki canlılar için vatandaşlara mama dağıtıldı..

 

HABER MERKEZİ

Yalova Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla birçok etkinlik düzenlendi. Yalova’daki anaokulu öğrencileri, hayvan dostlarımızı daha yakından tanımak ve onlara olan sevgilerini ifade etmek amacıyla barınak ziyaretinde bulundular. Etkinlikte çocuklar, barınakta kalan sevimli hayvanlarla bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Alğan’ın da katıldığı programda çocuklar, ‘hayvan dostu’ madalyalarıyla ödüllendirildiler. Çocuklar, patili dostlarıyla oyun oynayarak eğlenceli anlar yaşadı. Çocukların etkinliğine eşlik eden Başkan Gürel, “Hayvanlar bizim en sadık dostlarımız. Onlara karşı duyduğumuz sevgi ve saygıyı her zaman göstermeliyiz. Bugün burada, minik yüreklerin hayvanlara olan sevgisini görmek beni çok mutlu etti. Sokak hayvanlarımızın beslenmesi ve sağlıkları için elimizden geleni yapıyoruz. Onların yaşam haklarına saygı duymak hepimizin görevi. Hep birlikte daha duyarlı bir toplum olma yolunda ilerlemeliyiz. Hayvan dostlarımızın korunduğu bir dünya dileğiyle” şeklinde konuştu.

MAMA DAĞITTILAR..

Barınaktaki etkinliğin ardından Yalova Belediyesi, Uğur Mumcu Kültür Merkezi önünde kurulan stantta, sokak hayvanları için mama dağıtımı yaptı. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Tutuğ, mama dağıtımına katılarak vatandaşlara kedi ve köpek maması hediye etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.