yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6498
EURO
34,9941
ALTIN
2.424,49
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
30°C
Yalova
30°C
Açık
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
31°C
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
30°C

2023-2024 EĞİTİM YILI SONA ERDİ

2023-2024 EĞİTİM YILI SONA ERDİ
14.06.2024 16:59
0
A+
A-

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı karne töreni, Atatürk İlkokulu’nda yapıldı.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen karne töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Tören öncesinde, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, sınıfları dolaşarak öğrencilere karnelerini takdim etti. Ardından okul bahçesinde resmi tören başladı.

‘Farklı lokasyonlarda yaz okulları açacağız’

Törende konuşma yapan Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “11 Eylül 2023 tarihinde çok büyük bir heyecan ve mutlulukla başlamış olduğumuz eğitim- öğretim yılının son ders gününde öğrencilerimizin karne heyecanını birlikte yaşayacağız. Bu süreçte çocuklarımızın hayat yolculuğunda, eğitim yaşamında onlara destek veren tüm meslektaşlarıma, velilerimize, öğretmenlerimize ve okullarımızda eğitime destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün karne heyecanı yaşıyoruz ancak bizim maraton bitmiyor. Hemen bayramdan sonra ilimizde farklı lokasyonlarda yaz okulları açacağız. Yaz döneminde de eğlenceli bir eğitim sürecine devam etmek isteyenlere bu fırsatı sunacağız. Ayrıca önümüzdeki eğitim öğretim yılı için hazırlıklara şimdiden başlayacağız. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, güzel ve eğlenceli bir tatil diliyorum” dedi.

‘Karne heyecanını sizlerle paylaşıyoruz’

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya da öğrencilere, velilere ve öğretmenlere hitap etti. Vali Kaya, “Bir eğitim öğretim yılının daha sonuna geldik. Hepiniz çok heyecanlısınız, mutlusunuz. Biz de karne heyecanını sizlerle paylaşıyoruz. Bu yıl mezun olan öğrencilerimize yeni dönemde başarılar diliyorum. Yaz tatilinde bol bol eğlenmenizi, bol bol kitap okumanızı ve özellikle de ailenizle kaliteli zaman geçirmenizi istiyoruz. Bu dönemde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz yaz kursları düzenleyecek. Özellikle değerler eğitimi noktasında Müftülüğümüzün kurslarına katılmanızı tavsiye ediyorum. Gençlik Spor Müdürlüğümüzün yaz dönemindeki gençlik kamplarına da katılmanızı öneriyorum. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Son ders zili çaldı

Konuşmaların ardından Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından halk oyunu gösterisi yapıldı. Etkinlik, 4. sınıf öğrencilerinin okulun birinci sınıf öğrencilerine Türk Bayrağı ve Atatürk İlkokulu flamasını takdim etmesiyle devam etti. Törenin sonunda, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir ve Okul Müdürü Tülin Bozgül son ders zilini çalarak töreni sona erdirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.