Haber/Recep CAN
Yeşil-Kırmızılı takımımız yarın Kütahya deplasmanında konuk olacağı Simav Gençyurdu maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.
Yalovaspor’da hedef deplasmanda 3 puan. Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Yalovaspor, ligin 14. hafta müsabakaları kapsamında yarın Kütahya deplasmanında saat 13.30’da Simav Gençyurdu ile karşı karşıya gelecek.
Maddi imkansızlıklar nedeniyle ligde zor günler geçiren ve ikinci yarıda moral arayan Yeşil-Kırmızılı takımımız Simav müsabakasını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Ligin son iki sırasını paylaştığı rakibi karşısında sahaya kazanmak için çıkacak olan Yalovaspor’da tüm planlar 3 puan üzerine yapıldı. İkinci yarının ilk maçını şanssız bir şekilde kaybeden Yalovaspor, Simav Gençyurdu maçını kazanarak, kötü gidişe dur demek ve şanssızlığını kırmak istiyor. Rakiplerinin devre arasında kaliteli isimleri kadrolarına kattıklarını belirten Yalovaspor Teknik Direktörü Ahmet Silahtaroğlu, “Simav Gençyurdu ligin son sırasında ancak devre arasında birçok transfere imza atarak kadrolarını güçlendirdiler. Güçlü bir ekiple deplasmanda 3 puan mücadelesi vereceğiz. Bizim kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok ve sahaya da bu düşünceyle çıkacağız. İkinci yarıda çıkış yakalamak ve kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Her maç bizim için final havasında geçecek. Simav Gençyurdu müsabakasını kazanarak kötü gidişe dur demek ve şanssızlığımızı kırmak istiyoruz.” dedi.